Wonen

Opzoek naar klimaatkast en klimaatkasten

Ik heb een grote ruimte om te gaan kweken, nu ben ik langzaam allerlei spulletjes aan het verzamelen om echt te beginnen. Zo begon ik met één klimaatkast, om zo de juiste temperatuur te kunnen waarborgen. Er waren meerdere opties en na wat advies en navraag, heb ik er voor eentje gekozen. Niet veel later kwam hij binnen – ik had hem online besteld – en was ik meteen tevreden. Ik merkte wel dat ik de grootte wat anders had ingeschat, waardoor ik mijn hele ruimte weer heb veranderd. Nu ben ik aan het zoeken naar meerdere klimaatkasten, wat ik weet zeker dat ik hier genoeg ruimte voor heb. Ik heb in het verleden vaak gekweekt, maar ik merk dat het weer even opstarten is. Je moet met veel dingen rekening houden.

Growexpert

Vaak ging het allemaal automatisch, maar nu ik het een tijdje niet meer heb gedaan merk ik dat ik toch weer vaak dingen moet opzoeken. Ik denk dat ik het al snel weer onder de knie heb, dat komt wel goed. Ik kan ook niet wachten om weer van start te gaan, ik weet nog hoe erg ik genoot van de afronding van een kweek. Na al dat harde werk een goed eindproduct, dat vindt iedereen natuurlijk leuk.