Verbouwing

Het onderhoudsbedrijf in Utrecht

Ben je van plan om een verbouwing aan je huis te gaan doen, bijvoorbeeld een nieuwe badkamer te plaatsen, dan ben je bij het onderhoudsbedrijf Utrecht aan het juiste adres. Vroeger toen ik een stuk jonger was , vond ik dit altijd een uitdaging, maar tegenwoordig is het voor mij een uitdaging om dit soort klussen uit handen te geven. En geef nu zelf toe, het is toch een stuk prettiger om vanuit je luie stoel de verbouwing gade te slaan? Nadat wij eerst een gesprek met De Ridder Repair hebben gehad en onze wensen kenbaar hebben gemaakt, zijn zij aan de slag gegaan. 

Een geweldig resultaat

Vanaf de eerste dag dat wij het allround en onderhoudsbedrijf Utrecht over de vloer hadden, voelde het al goed. Het professionele en vakkundige personeel wist precies waarmee zij bezig waren en na een week was onze badkamer al klaar. 

De Ridder Repair heeft al meer dan tien jaar ervaring met allerlei verschillende soorten werkzaamheden in en rondom het huis. Maar ook kunnen bedrijven hier aankloppen om bepaalde onderhoudswerkzaamheden te doen. Zelfs voor timmerwerk en facilitair onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Hulp nodig? Neem dan contact op met dit bedrijf en wie weet komen zij je ook helpen met een klus.