kweken

dab dompelpompen goedkoop!

1Beste lezers, willen jullie altijd al een top kweker worden? Dan hebben jullie heel veel aan het volgende blog artikel het gaat vandaag namelijk over dab dompelpompen. Je zult je vast afvragen wat dit precies is, ik zal het gedurende dit artikel even aan jullie uitleggen. Je hebt vast wel eens gezien dat als mensen een plant te water geven dat er gewoon schimmel op de plant zelf zit. Dit is niet echt bevorderlijk voor de plant, en al helemaal niet als je graag een goede kweker wilt zijn. Nou hier is dus iets op bedacht waardoor je precies weet hoeveel water een plant nodig heeft. Hierdoor kan je dus nooit te veel water geven!2

Hoe ben ik er op gekomen?

Het zit namelijk zo, ik ben vaak op zoek naar de nieuwste snufjes om een top kweek te krijgen. Dit is namelijk een hele grote hobby van mij zoals jullie vast wel weten. Op een dag was ik dus bezig met de beste spulletjes vinden toen ik per toeval op een dab dompelpompen ben gekomen. Ik besloot om er gewoon een te bestellen om te testen. uit mijn ervaring gaat het afmeten van het water nu heel gemakkelijk. Neem dus een kijkje op de website en bestel er een!3